A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elado Piroxbot Account Wow-Hoz
#1
Hello!

(Elnezest, de angol billentyuzet)Eladnam wowhoz valo piroxbot accountomat ami elite kategorias + archeology ujonnan 35eu-ba kerult.

Ez a bot elvegzi a jatekban igen unalmas dolgokat pl honor farmolast (mig mi foglalkozhatunk kellemesebb dolgokkal is)-Lvl up farmolas

-Gold farmolas, akar instance-okban is, pl karazhan

-Honor farmolas, jelent kivalasztott bg-re, vagy akar random bg-re is(nem csak ugral, rendesen megy a palyan harcol, zaszlot teker, akar whisperekre is valaszol stb)

-beallithato mikor induljon illetve kapcsoljon ki

-ingyen letoltheto profilok vannak, de konnyen csinalhatsz sajatot is ha eppen valami egyedi dolgot akarsz farmoltatni pl clothot, ritka pet droppokat vagy akarmit.

-Archeology (archeology nem hasznalhato jelenleg mert detektalhato, de ingyenes az update hozza majd, tort szerveren siman mehet)

-ingyenes es gyorsak az update-ek, legbiztonsagosabb bot a piaconamit tudni kell:

- a bot nem ad hozza semmilyen kodot wow fileokhoz, nem modositja azokat, memoriabol olvas es tulajdonkeppen a gombokat "nyomkodja", szerver oldalrol nem detektalhato.

- Igen, van ra esely hogy lebukhatsz ez benne van, hazudnek ha azt mondanam hogy nem, jelenleg ez ugy lehet csak ha reportolnak tobben mert furcsan viselkedsz, alltalaban azokkal tortenik akik nem allitjak be jol combatot, de ha jol beallitod a viselkedeset szinte eselytelen hogy barki kiszurja.

- kis angol tudas es wow-os macro ismeret (nem kell nagy dolgokra gondolni) nem art beallitashoz, forumon mindent megtalalni egyebkent, es enis segitek ha valami nem volna egyertelmu.

- qq-t mellozzuk mert nincs ertelme es nem is erdekel koszi.a vasarlo email-jara megvaltoztatom az accountot es maganak a passwordot atirja

ara : 4000ft nincs alkuLsc@freemail.huudv.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting