A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó Wow Account
#1
Sziasztok!Eladásra bocsátom a WoW accountomat <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' />A karakterek mind Allisok a Bloodscalp szerveren, átnevezhetők és transferelhetők!Tehát, lenne egy lvl 70-es resto shaman.

Íme: [url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Olooin"]http://armory.wow-europe.com/character-she...lp&n=Olooin[/url]A sámi főleg pvp-s volt, PvE-re voltak lootjai karábol, sscböl és ZA-ból.

PvE gearben 1897 healing upja van. Epic repülő mount és 5 epic földi mount. 700 gold(ami egyre több lesz) ,rengeteg questje kimaradt, továbbá van 10k honor pontja és 1603(ami egyre több lesz) aréna pontja. Rengeteg epic a bankban, sok kék jc-s kavics, enchant cuccok, néhány cement-es cucc, elementalos cuccok.- A sámin kívül van egy lvl 68-as priest shadow talenten, lvl 70-ig Rested. Van nála 200g, egy epic mount, 1 T2 helm, egy t1 öv és egy Benediction.

Íme: [url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Lunara"]http://armory.wow-europe.com/character-she...lp&n=Lunara[/url]-Végül de nem utolsó sorban van rajta egy lvl 60-as gnóm rogue, akit a szépség kedvéért meghagytam 60-on, ugyanis övön kívül full tier 1 + Onyxia és ZG drop sword.

Íme: [url="http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Drugo"]http://armory.wow-europe.com/character-she...alp&n=Drugo[/url]-Van 2 kisebb alt karakter rajta. 35 hunter, 42 lock.Az account fel van töltve június elejéig.Biztos, hogy kihagytam valamit, ha kérdésetek lenne, akkor írjatok e-mailt vagy keressetek a dhancee@freemail.hu MSN címen. Komoly ajánlatokat várnék. Az árban megegyezünk.Üdv. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wave2.gif' class='bbc_emoticon' alt=':wave2:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/love.gif' class='bbc_emoticon' alt=':love:' />
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting