A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó World Of Warcraft Account.
#1
Üdv!Közel 7 (!hét!) év után, úgy döntöttem abbahagyom a játékot és fájdalmas búcsút veszek az accountomtól és hamár ennyi idõt töltöttem karaktereim tökéletesítése mellett, szeretnék egy kis profitot belõle.

Sok postot megnéztem, hogy mégis mennyit kérhetnék el egy olyan (szerintem) komoly accountért mint amilyen az enyém, de inkább úgy vagyok vele, hogy minnél hamarabb meg akarok válni tõle, tehát az alkuképesebbnél is alkuképesebb vagyok, ésszerû keretek között.

Azt gondolnátok, hogy "7 év.. úristen.. biztos egy rakás karaktere van, szuper cuccokkal, de tuti sokat fog érte kérni".

De nem! Jelenleg 6 karakter van az accounton, abbõl három 85, egy 77 és kettõ 70. Hogy miért? Annak idején, amikor még nem volt ilyen lehetõség, hogy "server change", "faction change", sokszor váltogattam a servereket, és úgy voltam vele, hogy minek legyen az addot serveren karakterem, ha úgyse fogok vele / velük játszani. Hát jó nagy hülyeség volt, de mindegy. <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif' class='bbc_emoticon' alt='Smile' /> (delete)A jelenlegi 6 karakterem: (sok olyan dolgot le fogok írni ide, amit az armoryn is meg tudtok nézni, de azért leírkálom a (szerintem) lényegesebb dolgokat).Awende, lvl85 human (female Warlock) - Ragnaros / Alliance *Engineer (Gnomish, 525) / Alchemy (Elixir, 525) / Másodlagos szakmák (fishing, cooking, first aid mind maxos, kivéve az archeology, az csak 450, ugyanis nagyon nem fekszik).

(Burning Crusade közepe / vége óta ez a karakter a mainem, tehát onnantól kezdve amit meg lehetett szerezni (gondolok itt mountokra, achikra, itemekre) 90%ban meg is van, pár achievementet leszámítva. Amit kiemelnék, az az Invicible, Mimiron's Head, Swift Razzashi Raptor, Black Proto Drake és a többi viszonylag ritka mount és item és achi.

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...nde/simpleAwedanh, lvl85 worgen (male Druid) - Ragnaros / Alliance *Enchanting (518) / Tailoring (Spellfire, 525)

(Wrath of The Lich King közepe óta a "második mainem" bár ez inkább csak gearben mutatkozik meg, mint ritkaságokban (mountok, achik).)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...anh/simpleAwenzy, lvl85 human (male Death Knight) - Ragnaros / Alliance *Herbalism (525) / Inscription (525, a glyphek 90%val)

(Cataclysmes alt, semmi extrát nem tudnék kiemelni inkább csak szakma miatt van mint, hogy játszak vele, de azért fel van öltöztetve nagyjából.)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...nzy/simpleAwetraphy, lvl77 dwarf (male Hunter) - Ragnaros / Alliance *Skinning (495) / Leatherworking (407)

(Cataclymes alt, a legjobb képû dwarf akit a hátán hordott a föld.)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ra...phy/simpleRunezy, lvl70 orc (female Death Knight) - Twisting Nether / Horda

(Minden orc male álma.)

http://eu.battle.net/wow/en/character/tw...er/Runezy/Lohnator, lvl70 orc (male Hunter) - Twisting Nehter / Horda

(Ilyen is van.)

http://eu.battle.net/wow/en/character/tw.../Lohnator/

És amit az armory se mutat illetve fun dolgok:Az összes heirloom. ( +fullos enchantok).

A warlocknak, az összes tier megvan enchantokkal és gemekkel, kivéve a PvP setek, abból csak az aktuális legjobb illetve a vanilla.

A druid bankja, tele enchant matikkal és clothokkal több kiegre visszamenõleg.

Az accon összes 93.000 gold van.Amit elvárok:Csak komoly és rugalmas érdeklõdõk jelentkezését várom. Rugalmas: pest megyében lakok, ahova hajlandó vagyok elmenni az Budapest és környéke.

Komoly : aki nem tudja vagy nem is sejti vajon milyen is egy komoly érdeklõdõ az ne is írjon, köszi<3.E-mail címem: st.ricsy@hotmail.com, ide várom a rajongói és szerelmes leveleket, kérdéseket, észrevételeket, stb.Béke.
Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting