A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eladó Blizzard account - Diablo 3 + RoS, Hearthstone, Heroes of the Storm
#1
Sziasztok!

 

Eladóvá vált a Blizzard accountom időhiány miatt. Még idén februárban megvettem a Diablo 3-at és a Reaper of Souls-t, de pár hét után rá kellett jönnöm, hogy ez kicsit sok időmet rabolja el, ezért megválnék tőle, hátha lenne valaki aki jobban kihasználná Smile Kérésre listázok.

 

Mivel minden Blizz játék azonos fiók alá tartozik, ezért megy hozzá egy Hearthstone fiók (kérésre részletesebben kifejtem mi van rajta) és egy Heroes of the Storm account is (kérésre listázom a hősöket).

 

Az ára: 25.000 Forint, kicsit alkuképes

 

Várom a kedves jelentkezőket Smile

Válaszol
#2
Hát, nem sokan jelentkeztetek eddig.

 

Akkor legyen az új ár 15.000 jó magyar forint.

Válaszol
#3
Lehet azert, mert boltbol 12 ezer forintert meg lehet venni a Diablo III + RoS-t, melyhez sajat e-mail es account-nev dukal.

Válaszol
#4
Szerinted nem oda az emailt is a fiók mellé? Kicsit fura lenne ha azt nem adnám. Smile

Az account neven nem tudom lehet e változtatni, de szerencsére nem f@szarcú-ra vagy bármi hasonlóra kell gondolni.

 

Az a plusz háromezer forint meg legyen akkor az accounthoz tartozó HS és HoTS plusz ami a Diablo accounton vannak karakterek. Nem nagy összeg értük. Smile

Válaszol
#5
Nem akarok én sem ünneprontó lenni, csak segíteni próbálnék: 8500-9000 körül szerezhető be a Diablo a kiegészítővel együtt. Hiába adsz mellé e-mail fiókot, ettől még az account használt. A battlenet esetén meg különösen jelentős, hogy az első tulaj vagy-e, a te neved szerepel-e ott.

Szerintem 7-8ezer ft-nál többért biztos nem fog elmenni, egyszerűen irreális lenne... elég ha szétnézel, hogy a steam account-ok is nemhogy az eredeti, de a g2a-s árakhoz viszonyítva is mennyiért mennek el...

És mégegyszer, nem gonoszkodni akarok, csak sajnos ennyi az annyi.

Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting