A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diablo 3 + RoS account eladó!
#1
Sziasztok! Időhiány miatt megválnék dio3 + RoS accountomtól, amit tudni érdemes róla:

lvl70 wizard lvl70 barbár lvl70 crusader ~80as paragon az accon még van egy WoW battlechest battle.tag nem átírható adok hozzá amit csak tudok (pl titkoskérdés) ill segítek ha nem menne valaminek az átírása

 

Irányár: 6k huf , bankiátutalással bonyolítjuk, hozzáférést az utalás lebonyolítása után meg is ejtjük (bizonylattal is megelégszem, hogy nekiálljunk)


Érdeklődni privátban.


Válaszol
#2
bump

Válaszol
#3
Üdv mindenkinek eladó Diablo3+ros accountom!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gerap...o/19980011
 
Amit kérek érte cs:go skinek!(csak és kizárólag,mivel az acc elég tápos ezért low liciteket nemfogadok el!)
Elérhetőségem:gerapaa32122@gmail.com
Válaszol
#4
Sziasztok !

 

Sziasztok ! Eladó a Diablo 3 accountom. Alapjáték + ROS. Mindkettőt online vettem 3 hónapja, megvan az eredeti CD kulcsot tartalmazó email. Az accounton van egy rakás gold és egy Paragon barbarian 150-es szinten. Immortal King's Triumph szettel. ( Call of The ancients állandó ) Teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a játék iránt, olyan 6 ezer forint körüli összegért viheti aki csak akarja Smile  ( Van titkos kérdés stb, email átírása nem probléma )

 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Budok...o/52142169

 

Érdeklődni: laszlo.pirok@gmail.com

Válaszol
#5
Üdv megválnék a Diablo 3+Ros játéktól 420 as paragorn össze karakter max szinten . 13000 ft körül már megválnék tőle. dvd k is meg vannak cd kulccsal. bnet account teljes átírással vihető csak a diablo van rajta email cím csere titkos kérdésre válasz minden nem érdekel már a játék egyáltalán.Érdeklődni: kalanyosadam1@gmail.com címen tudtok. Budapesten élek személyes átvételnek jobban örülnék mert akkor helyszínen átudjuk írni az accot a vevő nevére plus a játék dvd-ket is oda tudnám adni.Csatolt fájl(ok) Előnézet(ek)
   
Válaszol
#6
Üdv!

 

Eladó Diablo 3 + Ros accountom 280-as Paragon. Max szintű Monk és Wizzard. Érdeklődni : m.tibi02@gmail.com

Válaszol


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting