A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bétateszt
#1
Sziasztok!Egy magyar játékfejlesztö céget képviselek. Bétatesztre keresünk lelkes embereket végsö fázisba ért új játékunkhoz, a Creature Conflict: The Clan Wars-hoz.

Célunk, hogy a játékot minél több, a müfaj iránt érdeklödö megnézze és kipróbálja; úgy véljük, ezáltal válhat igazán színvonalassá és élvezetessé a végeredmény.Olyan játékörülteket keresünk tehát, akik kipróbálva magukat a Creature Conflict-ben képesek annak határait elérni, végsö lehetöségeit kitapogatni - majd a tapasztalataik alapján segítségünkre lehetnek a benne szereplö fajok finomhangolásában, az eddigi szürökön átcsúszott esetleges hibák felkutatásában, a játék általános értékelésében.

(Legelöször a Creature Conflict PC-re, majd kés?bb a konzolokra alkalmazott verzióit teszteljük.)Azoknak, akik igazán segítségünkre lesznek a bétateszt során, egy tiszteletpéldánnyal és a creditsbe való bekerüléssel tudjuk meghálálni a tevékenységét.A játékról kicsit bövebben:

A Creature Conflict: The Clan Wars körökre osztott, 3D-s third person akciójáték, komoly stratégiai lehetöségekkel. Felépítése hasonlít a Worms játékrendszerére, ám jóval több karakter található benne, amelyek teljesen bejárható terepeken (bolygókon) mérközhetnek meg egymással.A további részletek iránt érdekl?d?knek a [url="http://www.creatureconflict.com"]http://www.creatureconflict.com[/url] fan-site anyagainak tanulmányozását ajánljuk. Ugyanott letölthetö a játék trailere is.A bétatesztre vasárnaponként kerülne sor, Budapesten.

Minden jelentkezöt szeretettel várunk!

email: chris@mithis.hu


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting