A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az állatok kinzása kínában!!!
#1
<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/mad.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry:' /> <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/mad.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry:' /> Hát már a címe is russzul hangzik nem??????de!!!! Kínában a kutyákat tizesével egy kis ketrecbe zárják és ott pusztulnak el néhányan mert egymás hegyén-hátán vannak!!!és ketesséval pedig kivégzik őket lelövik!!!még az újság is írta!!!A macskákat pedig megnyúzzák hát nem sajnálják őket azok a szemét KÍNAIAK????Na mindegy!!!!Én nagyon sajnálom szegény állatokat!!!!!!te hogy vagy ezzel???? <img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/rolleyes.gif' class='bbc_emoticon' alt='Rolleyes' />
RRREEEEGGGIII!!!!!!!!
#2
<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/mad.gif' class='bbc_emoticon' alt=':angry:' /> Borzasztó, hogy emberek hogy képesek állatot kínozni, teljesen mindegy milyen állatról van szó. Felőlem lehet rovar is, ha akaratosan, tudatosan történik a kivégzése. A kínaiakról nem beszélve! Szerintem állatok ipari mészárlásában első helyen állnak. Kegyetlenek tudnak lenni az emberek. Úgy vágják le azokat a szerencsétlen állatokat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, amin bemutatták, hogy ezek az embernek nem mondható lények hogy ölnek meg egy pici majmocskát azért, hogy az ebédjük (agyvelő nyersen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) meglegyen. A nők sírtak az asztalnál, míg a párjuk agyonveri az állatkát és kinyitják a koponyáját. Utána, már vihogva ették a "kaját"! Akkor kérdem én, hogy ki az "állat"? Sokkoló, hogy emberek mikre nem képesek pusztán a szórakoztatásuk kedvéért. Felháborító!!!!
#3
Persze, de ha belegondoltok, pont azok kapják vissza mindezt, akik ennyire kegyetlen módszerekkel végeznek az állatokkal, vagy legalábbis ezen emberek kuncsaftjai.Nem véletlen, hogy az ilyen körülmények között tartott állatok között a legnagyobb a fertőzések veszélye, és mint az utóbbi időben kiderítették, az sem mindegy, milyen körülmények között vágsz le állatokat, ugyanis ha mindeközben irtózatos fájdalomnak teszed ki szegény párát, akkor bizonyos kémiai anyagok szabadulnak föl annak szervezetében, amely károsak is lehetnek az emberekre...<img src='http://www.jatekok.hu/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif' class='bbc_emoticon' alt='Sad' />
-- JÁTÉKOK.HU --
#4
********* ************** **************** ************************ *********** ******************** *************!!!!!!!!!!!!!!
#5
Azt hiszem, a témát valahol itt fogom most bezárni, mivel nem szeretném, hogy a kínaiak DoS-olják a site-ot, arról nem is beszélve, hogy ezeknek a kirohanásoknak igazából semmi értelmét nem látom. Ha gondoljátok, menjetek át egy másik fórumra, ami az aktuális külpolitikai eseményekkel foglalkozik, és mérgeteket vezessétek le ott.
-- JÁTÉKOK.HU --


Fórumra ugrás:


Fórumszoftver: © MyBB Téma: © iAndrew 2016 Hosting: JÁTÉKOK Hosting